• Forudsigelse af Bitcoin-pris forventer en korrektion til $ 39.500
  • Stærk modstand ligger på $ 42.000.
  • Stærk støtte ligger på $ 38.400.

Kryptovalutamarkedet blomstrer, og alle større kryptokurver stiger lynhurtigt. Kongen af ​​kryptokurver har krydset det dobbelte af sit sidste rekordhøje niveau på omkring $ 20.000 og drejer sig i øjeblikket tæt på $ 40.000-mærket. Kongen bliver stadig mere ustabil. Det daglige lavpunkt for kongen af ​​kryptokurver var $ 38.320, mens det døgnlige højdepunkt var $ 41.950. Kongen står på $ 41.200 i skrivende stund.

Markedet er underkøbt, som det har været de sidste par dage. Nitten af ​​de otteogtyve tekniske indikatorer giver et købsignal med fem neutrale og fire salgsindikationer. 3 af oscillatorerne observeres ved salgssignaler sammen med 4 købs- og neutrale signaler hver. Femten af ​​de samlede sytten glidende gennemsnit observeres ved købsindikationer med 1 salg og neutral indikation hver.

Forudsigelse af Bitcoin-pris: Hvad er det næste?

Analytiker Vince Prince har identificeret, at kryptovalutaen fungerer i en faldende kanaldannelse i sin forudsigelse af Bitcoin-pris. Bitcoin har hoppet frem og tilbage inde i den faldende kanalformation og testet både modstands- og supportniveauer.

Per analytikeren står bitcoin også over for stærk modstand på $ 41.200 niveau, da det tidligere ikke har krydset niveauet. Analytikeren har også identificeret en modstandsklynge ved skæringspunktet mellem den vandrette modstandslinje – til $ 41.200 og den øvre grænse for den faldende kanalformation. Analytikeren forventer, at Bitcoin forsøger at bryde ud af formationen, men det vil sandsynligvis mislykkes at krydse modstandsklyngen.

Der kan forventes en stærk tilbagetrækning fra kryptovalutaen, når den ikke bryder ud på modstandsniveauet. Tilbagetrækningen vil resultere i, at Bitcoin rører den nedre grænse for den faldende kanaldannelse på omkring $ 38.000. Bitcoin vil finde stærk støtte på dette niveau, da der også ligger en vandret supportlinje på $ 38.000.

Per Vince Prince kan to scenarier udfolde sig på dette tidspunkt; i det første scenarie bryder Bitcoin ud af formationen til nedadrettede og gennemfører en bølgetælling. Bitcoin vil gå ind i C-bølgeudvidelsen og vil sandsynligvis gå ned til $ 36.000. I det andet scenarie, hvis Bullish pres fortsætter, genoptager Bitcoin sin opadgående bane og vil forsøge at teste modstandsniveauet igen.

Analytiker Pawel Hodurek har forventet yderligere bullish momentum fra Bitcoin i deres forudsigelse af Bitcoin-pris. Per analytiker brød Bitcoin ud af den stigende kanaldannelse og forventedes at gå lavere. De seneste prishandlinger viser imidlertid, at Bitcoin er kommet ind i kanalen igen, hvilket antyder øget bullish pres på kryptovalutaen. Analytikeren forventer også, at RSI’s bearish momentum mindskes, da det er ved at bryde et modstandsniveau. MACD er ved et bullish kryds.

Alan Masters identificerede også en stigende kanaldannelse i sin Bitcoin-prisforudsigelse. Kanalen er ekstremt stejl, og analytikeren forventer, at kryptokurrency fortsætter sin vandretur. Masters har udtalt, at markedet giver stærke indikationer på yderligere bullish divergens. Analytikeren forventer snart et udbrud mod $ 50.000.

Comments closed.