I løpet av den siste uken har en rekke altcoins gjort mye bedre enn Bitcoin med tanke på økning i prisprosent, noe som fikk veteranhandleren Peter Brandt til å merke seg at denne nylige prisaksjonen kan starte en ny altcoin-sesong.

Her er 5 kryptoer som har gjort det bra den siste uken:

Bitcoin Breakout truende

Det var mye spenning rundt Bitcoin (BTC) i den umiddelbare kjølvannet av Mays blokkbelønning halvering. Men etter tilbakevendende mislykkede forsøk på å bryte motstanden rundt $ 10 500, har bearish stemninger begynt å krype tilbake.

I løpet av den siste uken utvidet BTC nedgangen under støttenivået på 9 200 dollar før den falt under 9 050 dollar for å danne et ukentlig lavt nær 9 022 dollar. Oksene tok deretter betalt, og prisen startet en liten oppretting.

BTC-prisene overgikk $ 9,100 og $ 9,120 nivåer før de møtte en sterk motstand nær $ 9.200-sonen for å bosette seg på $ 9,132-merket i løpet av pressetiden.

Som vi nylig hadde diskutert , vil den nåværende konsolideringen på Bitcoin-markedene til slutt gi flaggskipets krypto momentumet som kreves for å opprettholde sitt neste rally.

På kort sikt er den neste store motstanden over $ 9 200 nivået nær $ 9,300. Ytterligere gevinster over dette nivået vil sannsynligvis føre prisene mot $ 9.500.

Ethereum (ETH) står overfor opprustningsoppgave nær 240 dollar

ETH har fortsatt med sin utvidede nedgang under $ 240-støtten, med prisene til og med å falle så lave som $ 236 før de korrigerte høyere for å handle på $ 233,9 i løpet av pressetiden.

For øyeblikket står den nest største kryptoen overfor sterk motstand nær $ 240 og det 100 enkle glidende gjennomsnittet. Hvis ETH-prisene ikke klarer å bryte over støttenivået på $ 236, vil det være flere tap, muligens til $ 224-nivået.

På oppsiden har ETH vist en betydelig styrke mot BTC den siste uken, etter å ha brutt forbi gjenstridige motstandsnivåer på $ 235 og $ 240.

Dette fikk analytikeren Peter Brandt til å gi et kursmål som er nesten 30% høyere enn der ETH for tiden handler, og antydet at ETHBTC snart kunne bølge til 0,0327 dollar.

Ripple Could Rally etter nytt partnerskap

Ripple (XRP) har forbløffende falt med 15% den siste uken til tross for et nylig avslag på $ 0,21, som viste verdens fjerde største handel tilbake under 0,20 dollar støttenivået.

Etter å ha falt i tre strake dager og mistet nesten 3% i løpet av den perioden, steg Ripple (XRP / USD) kraftig 18. juli og fikk 2,85% for å stenge nær $ 0,2000.

Paret ser imidlertid ut til å ha en tøff tid med å bygge videre på de nylige gevinstene og har tapt 1,12% på dagen for å handle rundt $ 0.19640 i løpet av pressetiden.

Når det er sagt, kan de dystre utsiktene fra XRP-diagrammer snart endre seg etter hvert som Ripple Foundation har laget et nytt nøkkelpartnerskap som vil se nye korrigeringsmuligheter for etablering snart.

10. juli var det også nyheter om at Santanders betalingsløsning, One Pay FX, har planer om å utvide bruken av Ripple-betalingsløsninger til flere land.

Hvis investorene reagerer sterkt på denne positive nyheten og den siste kunngjøringen om at Ripple er interessert i tjenester knyttet til DeFi-plassen, kan XRP settes til en mulig trend som kan føre den mot $ 0,22.

Comments closed.