Bakktin futuurivolyymit ovat edelleen vaaleita verrattuna huippuluokan cryptocurrency -vaihtoihin Huobi ja Binance virstanpylväästä huolimatta. Intercontinental Exchange (ICE): n omistama salattujen varojen säilytyksen ja kaupankäynnin säännelty alusta ilmoitti ennätykselliset päivittäiset kaupankäyntimäärät fyysisesti selvitetyille Bitcoin (BTC)-futuurisopimuksilleen.

Bakkt ilmoitti 16. syyskuuta, että yli 200 miljoonan dollarin arvosta BTC-sopimuksia oli vaihdettu 24 tunnin kuluessa. Se tarkoittaa, että alusta on rikkonut edellisen ennätyksensä hämmästyttävällä 36 prosentilla. Ennätysluku on melkein kaksinkertainen keskimääräiseen päivittäiseen kaupankäyntimäärään, joka on julkaistu koko syyskuun toistaiseksi, salausmarkkinatietojen kerääjän Skew mukaan.

 

Huolimatta siitä, että Bakktin Bitcoin-johdannaiset kutsutaan instituutioiden johtamien härkämarkkinoiden mahdolliseksi katalysaattoriksi, ne eivät koskaan täyttäneet odotuksia. He kokivat täydellisen toimettomuuden jaksoja tammikuussa 2020. Mutta alustalla hiljattain kokenut volyymin tasainen kasvu osoittaa, että institutionaaliset sijoittajat lämpenevät vähitellen siihen.

Merkittävä ero Bakktin sopimuksissa on se, että niiden oletetaan olevan „fyysisesti ratkaistu“ Bitcoinissa eikä käteisessä. Analyytikot ovat kuitenkin vihjanneet, että suurin osa Bakktilla käydyistä sopimuksista kumotaan. Vain vähemmistö kauppiaista on päättänyt saada bitcoinia sopimusten päättyessä.

Muut salausvaihdot

Viimeisten 24 tunnin aikana Binancen BTC-USDT-ikuisen sopimuksen kauppa oli 2,65 miljardia dollaria. Tällä futuurisopimuksella ei ole voimassaoloaikaa tai toimituspäivää. Toisaalta pörssin 74 futuuriparia tuotti kumulatiivisesti 5,96 miljardia dollaria.

Huobin 103 futuuriparia puolestaan ​​tuotti 5,48 miljardin dollarin kauppaa viimeisen 24 tunnin aikana. Tämä summa sisältää 1,28 miljardia dollaria alustan BTC-USD-ikuisesta sopimuksesta. OKExin BTC-USD-ikuisilla sopimuksilla kirjattiin 516 miljoonan dollarin arvoinen kaupankäynti viimeisen 24 tunnin aikana, kun pörssin 466 futuuriparit paransivat 2,72 miljardia dollaria.

Mutta Bakkt voitti Derebitin Derebitin BTC-USD-sopimuksella, joka tuotti 168 miljoonaa dollaria 24 tunnin volyymina.

Comments closed.